Aanpak

Wij zijn een klein wendbaar team en werken veel met elkaar samen. Wij vullen elkaar in karaktereigenschappen aan. De een is wat bedachtzamer, de ander stort zich graag in jurisprudentie, een derde houdt van onderhandelen en mooie brieven schrijven etc.

Moeilijke zaken worden bij ons regelmatig met alle advocaten besproken.  Zo weet u zeker dat uw zaak van alle kanten onder het licht wordt gehouden. Wij staan wel bekend als felle tantes, maar uiteindelijk zijn wij voor een redelijke oplossing die beide partijen in staat stelt op een bevredigende en menselijke manier met elkaar verder te gaan. Indien procederen kan worden voorkomen dan heeft dat, uiteraard in overleg, de voorkeur.

Wij hebben inmiddels een jarenlange expertise op het gebied van stalking, seksuele intimidatie op het werk, bijstand aan seksueel geweldsslachtoffers, discriminatiezaken en familierecht. Dat betekent niet dat u niet met andere kwesties bij ons aan kunt kloppen. Wij zullen uw zaak alleen in behandeling nemen, als het desbetreffende rechtsgebied binnen ons kennispakket past en wij ervan overtuigd zijn u de beste adviezen te kunnen geven.

In onze geheel vernieuwde uitgave van IN HAAR RECHT (uitgeverij Artemis) die in 2011 verscheen zijn alle rechtsgebieden waarop wij adviseren te vinden. Wij hebben dit boek met alle advocaten die destijds bij van Driem werkten en een bevriend rechter, met veel plezier en inzet gemaakt.